TEOSYAL

ANTIRYNKER

OPSTRAMNING

RENSNING

AFSLAPNING

ANTI-AGING

Teosyal er en Schweizisk nyudviklet prisvindende behandling, som er 100% baseret på hyaluronsyre af ikke-animalsk oprindelse, og indeholder ingen giftstoffer.

 

Hyaluronsyre findes naturligt i vores krop og har mange funktioner, blandt andet at gøre huden elastisk og smøre leddene. Den binder vand, og er meget vigtig for huden, bindevæv og øjne. Hyaluronsyre fungerer som en støddæmper i alle bevægelige dele af kroppen. Hyaluronsyre er også vigtig for at transportere næringsstoffer.

Behandling kan udføres på ansigtet, nakken og hænderne. Produkterne med teosyal giver dig en behandling som er skræddersyet til dine ønsker og behov – og resultatet er synligt umiddelbart efter. Behandlingen er ikke smertefuld, og du kan fortsætte dine daglige gøremål straks efter.

PRIS:

  • 1.800 kr - 1 ml (45 min)

 Tilbud - normalpris 3.300 kr

KLINIKKEN

KONTAKT

Larsbjørnsstræde 11

1454 København K

Email: info@ys-studio.dk

Tlf: 21 20 20 64

Åbningstider

Mandag - lørdag: 9 - 17 

Søndag: lukket

Vi lægger vægt på en fleksibel åbningstid, Derfor er det også muligt at aftale tid udenfor vores normale åbningstid. Det gælder både aften og weekend, samt nogle helligdage. I visse tilfælde mod et mindre tillæg. Ring for at aftale nærmere på tlf. 21 20 20 64

© 2017 YS Studio