OM IRINA PETERSEN

iryna-petersen-3-opt.jpg

IRINA

PETERSEN

Jeg ønsker at skabe en god og afslappende oplevelse for mine klienter med behandlinger, hvor der kun anvendes højkoncentrerede produkter specielt fremstillet til professionel brug. Dette gør, at der altid vil kunne ses forbedring, allerede efter første behandling.

Inden behandlingen foretages altid en hudanalyse for at sikre anvendelse af netop de produkter, der passer til den individuelle hudtype både ved behandling, på klinikken og til hjemmepleje.

 

Jeg deltager løbende i kurser indenfor branchen for at kunne være på forkant med alt nyt på markedet, så vi kan tilbyde mine kunder det sidste nye.

Jeg arbejder ud fra sikre og effektive teknikker, samt med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos hver og en af mine kunder.

Grundet mine lave omkostningsstruktur, kan jeg tilbyde lavere priser end andre i branchen. Min vision er, at kosmetiske behandlinger er noget, alle skal have råd til. Samtidig skal kvaliteten og sikkerheden være i top. Jeg behandler derfor kun med det nyeste og bedste udstyr, der findes på markedet.