RETINOL BOOST COMPLEX

Dette er en avanceret, højeffektiv anti-aging behandling.  Den unikke kombination af retinol og volumenskabende Aminofil forbedrer hudens struktur og spændstighed, minimerer linjer, rynker og udjævner hudtonen. Derudover kommer talg og akneproduktion under kontrol, og pigmenteringer reduceres. Behandlingen er virkelig enkel og effektiv – påføres på klinikken og vaskes af derhjemme. Du vil kunne se resultater allerede efter den første behandling. 

Dette er en peeling, som påføres på klinikken, og som du selv skal fjerne efter ca. 8 timer. Der forekommer normalt en afskalning af huden ca. 2-4 dage efter påføringen, og denne effekt kan vare i op til en uge. Afskalningen kan have forskellig intensitet fra person til person. 

 

PRIS:

  • 1.200 kr

 Tilbud - normalpris 1.800 kr

Se de imponerende FØR og EFTER billeder. Du kan finde flere billeder på vores Instagram konto ved at trykke her 

1/1

"Super professionelt overblik over tiltrængte behandlinger. Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna."

— Mette F. S.

"Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk - jeg har brugt YS-Studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale YS-Studio."

— Isabelle

KLINIKKEN

KONTAKT

Larsbjørnsstræde 11

1454 København K

Email: info@ys-studio.dk

Tlf: 21 20 20 64

Åbningstider

Mandag - lørdag: 9 - 17 

Søndag: lukket

Vi lægger vægt på en fleksibel åbningstid, Derfor er det også muligt at aftale tid udenfor vores normale åbningstid. Det gælder både aften og weekend, samt nogle helligdage. I visse tilfælde mod et mindre tillæg. Ring for at aftale nærmere på tlf. 21 20 20 64

© 2017 YS Studio