DERMAROLLER MED VITAMINKOMPLEKS

ANTIRYNKER

OPSTRAMNING

RENSNING

AFSLAPNING

ANTI-AGING

PRIS:

  • 1.150 kr (45 min)

Dette er den nyeste generation af højeffektive anti-aging behandlinger. Behandlingen er til dig, som ønsker at bekæmpe alderstegn såsom slap hud og rynker, men som ikke er klar til eller ikke ønsker fillers eller kirurgi. Eftersom behandlingen kan udføres andre steder på kroppen, end ansigtet, egner den sig også som en super effektiv behandling mod ar og strækmærker. 

Huden vil være rød som efter et par timer for meget i solen, men dette vil meget hurtigt forsvinde igen. Huden vil også føles lidt tør og ru de næste par dage, men der er egentlig ingen downtime, og man kan gå på arbejde eller nyde en tur på café allerede få timer efter behandlingen.

 

Behandlingen er for dig der har:

  • Ujævn, grovporet hud

  • Hud der mangler vævsfylde

  • Har dybere ar

  • Har linjer og rynker

  • Pigment

Du vil kunne se resultater allerede efter 1-2 behandlinger. Du skal dog forvente, at der kan være behov for flere behandlinger for at opnå en markant forbedring af skaderne i din hud. Hvor mange behandlinger der præcist skal til afhænger af dit hud og ikke mindst dine forventninger til effekten (perfektionsgraden) - vi taler det hele igennem.

KLINIKKEN

KONTAKT

Larsbjørnsstræde 11

1454 København K

Email: info@ys-studio.dk

Tlf: 21 20 20 64

Åbningstider

Mandag - lørdag: 9 - 17 

Søndag: lukket

Vi lægger vægt på en fleksibel åbningstid, Derfor er det også muligt at aftale tid udenfor vores normale åbningstid. Det gælder både aften og weekend, samt nogle helligdage. I visse tilfælde mod et mindre tillæg. Ring for at aftale nærmere på tlf. 21 20 20 64

© 2017 YS Studio