BOTOX

Botox er et produkt, som bruges til bl.a. at udglatte de dybe rynker og linjer, især i den øverste del af ansigtet. Hos YS Studio har vi fokus på en naturlig udseende, eller det bedste version af dig. Derfor ved behandling med Botox vil vi altid tager udgangspunkt i din naturlige udseende. Nedenunder kan du læse mere om hvad Botox er, hvad den bruges til og hvordan behandlingen foregår. 

I YS Studio er der fokus på, at alle skal have råd til at kunne pleje sin hud. Derfor tilbyder vi behandlinger af den højeste kvalitet til priser, som man har råd til at betale.

Sikkerhed er i høj sæde hos YS Studio. Klinikken er registreret hos Sundhedsstyrelsen og det er tilsynsførende læge, Mayooran Perampalam, som laver første lovpligtig konsultation forud for behandling med BOTOX. 

HVAD ER BOTOX?*

 

Botox er et mærkevarenavn på botulinum toxin type A. Andre tilsvarende mærker er Dysport, NeuroBLoc og Vistabel. Botox reducerer evnen til, at musklerne kan trække sig sammen i netop de områder, det sprøjtes ind. Det virker altså ikke på resten af kroppen og er derfor ikke farligt. 

Botox mindsker synligheden af rynker, hvor det indsprøjtes, oftest i furerne i panden, mellem øjenbrynene og omkring øjnene. Behandlingen kan kombineres med andre stoffer, som sprøjtes ind og fylder ud i ansigtshuden (fillers), laserbehandling eller kosmetisk kirurgi

BEHANDLING MED BOTOX*

Det er den muskellammende effekt i giften, som udnyttes til at behandle rynker i ansigtet. Botox blokerer et signalstof, som nerverne i kroppen benytter til at sende meldinger til bl.a. muskler. Dette fører til, at nerverne ikke får givet de beskeder til musklerne, som de skal, så musklerne derfor ikke trækker sig sammen.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLING?*

Ansigtet bliver først grundigt rengjort. Så sprøjtes små doser af Botox ind i muskulaturen lige under huden på udvalgte steder. Ansigtsmusklerne, som ligger lige under huden, bliver lammet.

Behandlingen kan være lidt ubehagelig og tager 10-15 minutter at gennemføre. Du kan mærke en mild rødme i nogle timer efter indsprøjtningen. Man bør ikke massere eller gnide sig i ansigtet de første 24 timer efter behandlingen.

RESULTATER*

Du kan se, at huden glattes ud, og rynkerne bliver mindre synlige. Botox lammer kun de specifikke muskler, som er blevet behandlet. Det er dine dynamiske eller muskelafhængige rynker, som bliver påvirket. 

Botox hjælper ikke mod de statiske rynker, som er forårsaget af sollys eller alder. Laserbehandling kan give bedre resultater af denne type rynker.

Resultaterne er ofte synlige efter 3-8 dage, men der kan gå 2-3 uger, før du kan se fuld effekt af behandlingen. Effekten af Botox-injektionerne varer i 3-4 måneder, og indsprøjtningen skal gentages flere gange om året.

Den rynkefrie effekt har en tendens til at vare længere, hvis du får flere behandlinger, fordi musklerne bliver tyndere af inaktivitet.

BIVIRKNINGER*

 

Bivirkninger efter Botox-behandling er usædvanlige. Af og til kan personer, som har fået Botox i panden, opleve, at øjenlågene og øjenbrynene hænger lidt ned. Dette forsvinder, når effekten af Botox aftager, men varer altså lige så længe som den ønskede effekt.

Botox Indsprøjtninger

      PRIS:


       1 område: 1.700 DKK 
       2 områder: 2.800 DKK 
       3 områder: 3.800 DKK 
       4 områder: 4.500 DKK 

       Brynløft: 700 DKK 
       Lille område: 800 kr (afslapning af muskulatur i eks. 
       anspændt kæbe)

       Svedbehandling armhuler: 3.000 - 5.000 DKK


       Vurdering af behandling fra en anden klinik: 700 DKK

Link til registrering hos Sundhedsstyrelsen:

 registreringslink

Alle skal have råd til skønhed!

Forud for at kunne blive behandlet med Botox, skal du være minimum 18 år gammel og du skal undersøges af klinikkens læge for at finde den bedste mulige behandling med udgangspunkt i dine ønsker.

 

Du kan bestille tid til forundersøgelsen ved at klikke her. Forundersøgelsen er gratis, men ved udeblivelse bliver man faktureret et udeblivelsesgebyr på 750 kr. 

BESTIL TID til forundersøgelse

Efter forundersøgelse skal du, ifølge loven om kosmetiske behandlinger, have minimum 2 dages betænkningstid før selve behandling med BOTOX.

OBS hvis der er ingen ledige tider, så skriv dig op på ventelisten, så bliver du kontaktet snarest muligt. 

Når du booker en behandling med botox online, er det kun muligt at booke BOTOX - konsultation, når det er første gang du skal blive behandlet med BOTOX hos YS Studio. 

Du kan finde billeder på vores Instagram konto ved at trykke her 

  • Instagram

Patientinformation kan downloades 

ved at trykke på "P" til højre

"Super professionelt overblik over tiltrængte behandlinger. Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna."

— Mette F. S.

"Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk - jeg har brugt YS-Studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale YS-Studio."

— Isabelle