BODY SHAPING  

- Slankende og opstrammende kropsbehandling-

Vores maskine er en 4. generations maskine, som kombinerer mekanisk massage og vakuum (ligesom i endermologi, LPG-metoden) med laserteknologien, som er baseret på infrarødt lys og energi af bipolar radiofrekvens. Det giver en sikker og smertefri behandling af cellulite og kropsformnings uden brug af kirurgisk indgreb. 

Dog skal det bemærkes, at behandlingen ikke kan stå alene ved kraftig overvægt. Her anbefales det at kombinere med kostomlægning og motion, idet der ikke tale om en egentlig slankebehandling, men derimod en vævsreducerende behandling.

slankende behanling velashape.jpg

PRIS:

  • 1.000 kr (30 min) Normalpris: 2.500 kr

  • 2.400 kr (60 min - hele kroppen) Normalpris: 5.300 kr

Det er dyrere at få en 60-min behandling, fordi behandleren bruger flere påsætninger og en anden teknik, end ved behandlingen af et bestemt omåde. 

Behandlingensforløb sammensættes individuelt, således at den passer dig og dine behov. Den kan afhjælpe problemer som f.eks. appelsinhud, strækmærker, ar, løs hud, rynker, uønskede fedtdepoter mm. Slap hud eller strækmærker, som kan være opstået efter overvægt, eller graviditet, kan effektivt behandles, så man tydeligt ser og mærker en forandring i både hud og væv.

YS Studios maskine kombiner de nyeste teknologi indenfor området, nemlig LPG (endermelogi), infrarødt lys og bipolar radiofrekvens. Med andre ord suges det behandlede område ind i et vakuum i maskinets håndtag, mens det bliver behandlet med infrarødt lys med højfrekvent vekselsstrøm.

   ✓  850 nm Infrarødt lys opvarmer huden i op til 2 mm dybde
   ✓  RF opstrammer huden - virker i 5-15 mm dybde
   ✓  Vacuum masserer og giver lymfedrænage (LPG)
   ✓  Ruller griber og masserer huden

​Kombination af de 4 virkemidler tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og kollagen fibrene. Det fører til en effektiv opvarmning, suppleret af vakuum, som tilsammen stimulerer dannelsen af kollagen og elastin. Resultatet er en forbedring af hudens struktur og udseende. Samtidigt arbejder varmen med at nedbryde fedtdepoterne i det behandlede område, så dette mindskes. 

Der findes forskellige maskiner på markedet, som bruges ved body shaping (også kaldet for body contouring). YS Studios maskine hører til den seneste, 4. generation af maskiner, hvilket betyder, at vi har mulighed at tilpasse håndtag til det ønskede område (hvilket ikke er muligt på maskiner af tidligere generationer), således at så lille et område som en dobbelhage kan behandles med denne teknik. 

Hvis du har tatoveringer, skal du være opmærksom på at behandlingen ikke kan udføres på tatoverede områder på kroppen.