KLINIKKEN

KONTAKT

Larsbjørnsstræde 11

1454 København K

Email: info@ys-studio.dk

Tlf: 21 20 20 64

Åbningstider

Mandag - lørdag: 9 - 17 

Søndag: lukket

Vi lægger vægt på en fleksibel åbningstid, Derfor er det også muligt at aftale tid udenfor vores normale åbningstid. Det gælder både aften og weekend samt nogle helligdage. I visse tilfælde mod et mindre tillæg. Ring for at aftale nærmere på tlf. 21 20 20 64

 • White Facebook Icon
 • White Yelp Icon

© 2017 by POINT

Ultherapy

I YS Studio er der fokus på, at alle skal have råd til at kunne pleje sin hud. Bl.a. grundet klinikkens effektive omkostningsstruktur, er det muligt at tilbyde ultherapy behandling til en lavere pris, end gennemsnittet på markedet. Derudover tilbydes behandlingen lige nu til en introduktionspris, og der er derfor mange penge at spare. 

Sikkerhed er i høj sæde hos YS Studio. Ultherapy maskine er udstyret med en skærm, så behandleren kan holde øje med hvor dybt inde i huden ultralyd rammer. 

 

Ultherapy står for High Intensity Focused Ultrasound - en revolutionerende behandling, som bruger fokuseret ultralyd til at stimulerer hudens dybe bindevævslag, og dermed dannelsen af kollagen og elastin. De amerikanske sundhedsmyndeheder (FDA) har godkendt denne procedure til "face lift", og behandlingen er populær - den kræver nemlig ikke et kirurgisk indgreb, men resultaterne kan godt måle sig med en plastik operation. 

Kort sagt, er ultherapy et smertefrit naturligt alternativ til plastikoperation - face lift. Huden løftes på en naturlig måde, uden brug af kniv. Ultherapy er særligt velegnet til at stramme den løse hud op kinderne og halsen op, eller løfte tunge øjenbryn. Ultherapy reducerer rynker og linjer, opstrammer huden, OG booster hudens udstråling, 

 

Ved behandling udvælges én eller flere områder, som bearbejdes med fokuseret ultralyd, der rammer præcist 3-4,5 mm under huden. Man kan godt opleve lidt rødme umiddelbart lige efter behandlingen, men dette kan godt dækkes med makeup. Straks efter behandlingen øges hudens spændstighed - den virker mere elastisk og fast. Den endelig resultat begynder at vise sig 2-3 måneder efter behandlingen, og er helt synlig ca. efter 6 måneder. Det skyldes, at ultherapy behandling giver et boost til huden, og stimulerer den naturlig dannelse af kollagen og elastin, som fører til en varig forbedring af huden - den bliver mere spændstig og elastisk, samt strammes den løse hud op. 

       INTRODUKTIONSPRIS:

 • ANSIGT
  Pande og øjne 2.500 DKK (Normapris 6.000 DKK)
  Kæbelinje og hals 3.500 DKK (Normalpris 8.000 DKK)
  Hele ansigt 4.500 DKK (Normalpris 12.000 DKK)
  Hele ansigt og hals 5.500 DKK (Normalpris 15.000 DKK)

 • KROP
  Pr. område: f.eks. overarme, lægge, nedre mave, bh-delle, eller inderlår osv: 5.000 DKK 
  Pris pr 2 områder: 7.500 DKK 
  Pris pr 3 områder: 11.000 DKK
  Pris pr 4 områder: 14.000 DKK

1/1

Se de imponerende FØR og EFTER billeder 

Werner Petersen er tilsynførende læge i klinikken.