LUKSUS GULDMASKE

ANTIRYNKER

OPSTRAMNING

RENSNING

AFSLAPNING

ANTI-AGING

PRIS:

  • 750 kr (ca. 60 min)

Luksuriøs, fugtgivende, afslappende og cellefornyende behandling med antiaging-effekt. Behandlingen er især velegnet til dig, som har spændt og træt ansigtsmuskulatur.

 

En luksuriøs og afslappende behandling med AHA-peeling samt stimulerende massage af ansigt, hals, brystparti, skuldre og hænder. I denne behandling arbejder kosmetologen med at eksfoliere huden, tilføre fugt og næring, forebygge forekomsten af fine linjer og uregelmæssig pigmentering, samt reducere forekomsten af urenheder.

 

Behandlingen omfatter også den luksuriøse “guld collagen maske”, som er en dybdevirkende ansigtsmaske, der aktiverer hudceller, strammer huden op, får den til at se yngre ud, reducerer rynker, sorte rande og pigmentpletter. Masken øger produktionen af kollagen, og bekæmper de frie radikaler, der forårsager ældning af huden, samt tilfører fugt og forbedrer hudens elasticitet. 

KLINIKKEN

KONTAKT

Larsbjørnsstræde 11

1454 København K

Email: info@ys-studio.dk

Tlf: 21 20 20 64

Åbningstider

Mandag - lørdag: 9 - 17 

Søndag: lukket

Vi lægger vægt på en fleksibel åbningstid, Derfor er det også muligt at aftale tid udenfor vores normale åbningstid. Det gælder både aften og weekend, samt nogle helligdage. I visse tilfælde mod et mindre tillæg. Ring for at aftale nærmere på tlf. 21 20 20 64

© 2017 YS Studio