PERMANENT MAKE-UP

Lukket Eye

PRIS:

  • Powderbrows: 2.500 kr

  • 3D/hairstrokes: 2.500 kr

  • Fjernelse/reducering af permanent make-up: fra 1.000 kr 

HVAD ER PERMANENT MAKE-UP?

Permanent makeup er en semi permanent tatovering, hvor man forsigtigt tatoverer i det øverste hudlag. Til forskel for en almindelig tatovering, hvor der tatoveres i det dybere hudlag, holder permanent make-up ikke for evigt. Brynene skal derfor friskes op (opfyldes) ca. 1 gang årligt.

Du skal være opmærksom på, at dine bryn vil se mørke ud lige efter behandlingen, men farven vil aftage, når dine bryn er helet. 

HVORFOR SKAL MAN VÆLGE PERMANENT MAKE-UP?

Denne behandling passer til dig, som gerne vil have perfekte bryn 24 timer i døgnet. Du kommer ikke til at tegne dine bryn om morgen eller tænke på at genopfriske dem i løbet af dagen.

Det kan også være, at du ønsker en tætning af dine bryn, eller gøre dem længere, hvis du har mistet de yderste hårstrå.  

Der kan være mange grunde til at vælge permanent make-up, m

POWDERBROWS

Powderbrows er en teknik, hvor man laver en fuld skyggelægning af bryn. Bryn får en naturlig, men mere markant udseende. 

3D/HAIRSTROKES

Denne teknik indebærer micropigmentering af små hårstrå, som blender ind i det allerede eksisterende bryn for at opnå eller genskabe et bryn med længde, fylde og tæthed. 

FJERNELSE/REDUCERING AF PERMANENT MAKE-UP

Der kan være mange grunde til at man ønsker at fjerne permanent makeup: uerfaren behandler, som udførte upræcist arbejde; blækkets kvalitet og/eller alder, som medfører en ændring i farven mm.

Det er muligt at får fjernet eller lysnet det eksisterende permanent make-up.