FILLERS

Effektiv og skånsom måde at udfylde rynke på, så de forsvinder og forøge den manglende volume. Du kommer til at se friskere ud, uden at man kan se, at du fik "lavet" noget. Fillers har mange formål. Debruges til at reducere og udglatte rynker ved øjnene og næsen, samt fjerne den dybe rynke mellem øjenbrynene. Derudover kan man opbygge flot fylde i kinder, løber, kæbelinje og hage, samt fjerne mørke rande under øjnene. 

I YS Studio er der fokus på, at alle skal have råd til at kunne pleje sin hud. 

Sikkerhed er i høj sæde hos YS Studio. Klinikken er registreret hos Sundhedsstyrelsen og behandlinger udføres af erfaren kosmetisk sygeplejerske med tilsyn af speciellæge. 

Med tiden mister vores hud den ungdommenlige spændstighed og bliver mere slap. Vi får rynker, rander under øjnenee, furer, nedadvendtte mundvige, som får os til at se trætte ud. Fillers kan heldigvis hjælpe at gøre noget ved det. 

FILLERS

 

Fillers består primært af hyaluronsyre af ikke-animalsk oprindelse, som sprøjtes ind under huden, hvor den udfylder tomrummet mellem et netværk af små kollagen- og elastintråde.  

 

Hyaluronsyre forekommer naturligt i menneskers hud og brusk, og spiller en vigtig rolle for hudens evne til at binde vand og gør huden strammere og fastere. Huden udglattes, får fylde, og dermed ser friskere og yngre ud.  

Der findes forskellige mærker af fillers, såsom Restylane, Juvéderm, Revofil, Aquashine og mange flere. Fillers er forskellige i konsistens, evnen til at blive, hvor man lægger det, og holbarhed. Derfor er det vigtigt at bruge den rigtige filler til den rigtige formål for at opnå det bedste resultat og undgå unødvendige bivirkninger. 

RESULTATER

Virkning af fillers kan ses øjeblikkeligt - rynkerne udglattes, og huden får fylde. Effekten 

 

Vævsfillers, også kaldet Restylane filler eller Juvéderm filler, indeholder stabiliseret hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres under huden i de områder, der skal behandles.

 • Begge har en penetreringsdybde på 1,5 mm, 3,0 mm og 4,5 mm.

 • Begge er ikke-invasive metoder, dvs. de kræver ingen restitutionstid og du kan fortsætte med din dagligdag uforstyrret.

 • Begge metoder skaber resultater - huden bliver mere spændstig med en naturlig glød. 

 • Den bedste temperatur for at stimulere  kollagen produktion ligger mellem 60°C og 70°C, og både ultherapy og HIFU arbejder indenfor det område.

HIFU har et behandlingsoverflade på 10 linjer samtidig (svarer til 10 mm), hvorimod ultherapy arbejder med 1 linje (1 mm) ad gangen. Derfor er det sværere at få en jævnlig behandling af et område med ultherapy, og derved sværere at skabe gode resultater. 

KONSULTATION

Under konsultationen vil du blive spurgt om det resultat du ønsker at opnå. Du bliver yderligere informeret om det forventede resultat.

Der oprettes en patientjournal, der vil indeholde informationer om dine helbredsforhold og medicinallergier.

Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med vævsfiller.

Billeder taget før og efter behandling er en integreret del af vores patientjournal for at dokumentere før-udseende og for at kontrollere resultatet ved fremtidig evaluering.

fillers-ysstudio.jpg

      TILBUDSPRIS:

 • ANSIGT
  Pande og øjne: 2.500 DKK (normalpris: 6.000 DKK)
  Kæbelinje og hals: 3.500 DKK (normalpris: 8.000 DKK)
  Hele ansigt: 4.500 DKK (normalpris: 6.000 DKK)
  Hele ansigt og hals: 5.500 DKK (normalpris: 12.000 DKK)

 • KROP
  Pr. område: f.eks. overarme, lægge, nedre mave, bh-delle, eller inderlår osv: 5.000 DKK 
  Pris pr 2 områder: 7.500 DKK 
  Pris pr 3 områder: 11.000 DKK
  Pris pr 4 områder: 14.000 DKK

Werner Petersen er tilsynførende læge i klinikken, og kan kontaktes på 40 20 20 80.

Forud behandlingen skal du også udfylde en samtykkeerklæring.

Erklæringen kan du finde ved at klikke på "P" til højre.  

Alle skal have råd til skønhed!

Se de imponerende FØR og EFTER billeder. Du kan finde flere billeder på vores Instagram konto ved at trykke her 

 • Instagram
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
1/1

"Super professionelt overblik over tiltrængte behandlinger. Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna."

— Mette F. S.

"Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk - jeg har brugt YS-Studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale YS-Studio."

— Isabelle