H.I.F.U. - High-Intensity Focused Ultrasound

Yderst effektiv behandling mod aldrende hud og dens følgesvender - rynker, slaphed, træt hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud. 

I YS Studio er der fokus på, at alle skal have råd til at kunne pleje sin hud. Bl.a. grundet klinikkens effektive omkostningsstruktur, er det muligt at tilbyde HIFU behandling til en lavere pris, end gennemsnittet på markedet. Derudover tilbydes behandlingen lige nu til en introduktionspris, og der er derfor mange penge at spare. 

Sikkerhed er i høj sæde hos YS Studio. Derfor er maskinen udstyret med en skærm, så behandleren kan holde øje med hvor dybt inde i huden ultralyd rammer. 

ULTHERAPY vs. HIFU

Ultherapy (navnet stammer fra et amerikansk firma Ulthera, som producerer og sælger sin egen maskine) og HIFU (en forkortelse, som står for "high-intensity focused ultrasound") bruger begge ultralyd som behandlingmetode. Metoderne er i virkeligheden tvillingesøstre:

 • Begge har en penetreringsdybde på 1,5 mm, 3,0 mm og 4,5 mm.

 • Begge er ikke-invasive metoder, dvs. de kræver ingen restitutionstid og du kan fortsætte med din dagligdag uforstyrret.

 • Begge metoder skaber resultater - huden bliver mere spændstig med en naturlig glød. 

 • Den bedste temperatur for at stimulere  kollagen produktion ligger mellem 60°C og 70°C, og både ultherapy og HIFU arbejder indenfor det område.

HIFU har et behandlingsoverflade på 10 linjer samtidig (svarer til 10 mm), hvorimod ultherapy arbejder med 1 linje (1 mm) ad gangen. Derfor er det sværere at få en jævnlig behandling af et område med ultherapy, og derved sværere at skabe gode resultater. 

MERE OM HIFU

HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound - en revolutionerende behandling, som bruger fokuseret ultralyd til at stimulerer hudens dybe bindevævslag, og dermed dannelsen af kollagen og elastin. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker.

Kort sagt, er HIFU et smertefrit naturligt face lift, et alternativ til plastikoperation. Huden løftes på en naturlig måde, uden brug af kniv. HIFU er særligt velegnet til at stramme den løse hud op kinderne og halsen op, eller løfte tunge øjenbryn. HIFU reducerer rynker og linjer, opstrammer huden, OG booster hudens udstråling, 

 

Ved behandling udvælges én eller flere områder, som bearbejdes med fokuseret ultralyd, der rammer præcist 3-4,5 mm under huden. Man kan godt opleve lidt rødme umiddelbart lige efter behandlingen, men dette kan godt dækkes med makeup. Straks efter behandlingen øges hudens spændstighed - den virker mere elastisk og fast. Den endelig resultat begynder at vise sig 2-3 måneder efter behandlingen, og er helt synlig ca. efter 6 måneder. Det skyldes, at HIFUbehandling giver et boost til huden, og stimulerer den naturlig dannelse af kollagen og elastin, som fører til en varig forbedring af huden - den bliver mere spændstig og elastisk, samt strammes den løse hud op. 

Du kan ikke blive behandlet med HIFU hvis du har:

 • Implantater af metal.

 • Pacemaker.

 • Får blodfortyndende medicin.

 • Fået silicone indsprøjtet i behandlingsområdet.

 • Fået dyb HIFU/ultherapy behandling indenfor det sidste år.

Når du har booket din tid til forundersøgelse ifm. HIFU, har du 2 dags betænkningstid, før du kan blive behandlet (det er et krav fra Sundhedsstyrelsen og betyder ikke, at HIFU er forbundet med fare). 

HPT16_SPAN3_soniXsmooth_TECH_WOMEN_V1.2.

      TILBUDSPRIS:

 • ANSIGT
  Pande og øjne: 2.500 DKK (normalpris: 6.000 DKK)
  Kæbelinje og hals: 3.500 DKK (normalpris: 8.000 DKK)
  Hele ansigt: 4.500 DKK (normalpris: 6.000 DKK)
  Hele ansigt og hals: 5.500 DKK (normalpris: 12.000 DKK)

 • KROP
  Pr. område: f.eks. overarme, lægge, nedre mave, bh-delle, eller inderlår osv: 5.000 DKK 
  Pris pr 2 områder: 7.500 DKK 
  Pris pr 3 områder: 11.000 DKK
  Pris pr 4 områder: 14.000 DKK

Werner Petersen er tilsynførende læge i klinikken, og kan kontaktes på 40 20 20 80.

Forud behandlingen skal du også udfylde en samtykkeerklæring.

Erklæringen kan du finde ved at klikke på "P" til højre.  

Alle skal have råd til skønhed!

Se de imponerende FØR og EFTER billeder. Du kan finde flere billeder på vores Instagram konto ved at trykke her 

 • Instagram
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
HIFU ultralydsbehandling
press to zoom
1/1

"Super professionelt overblik over tiltrængte behandlinger. Man er ikke i tvivl om man er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale behandlingsforløb eller enkeltstående behandlinger hos Iryna."

— Mette F. S.

"Fantastisk oplevelse og min hud er så smuk - jeg har brugt YS-Studio i flere år og nyder min glatte smukke hud. Jeg kan på det varmeste anbefale YS-Studio."

— Isabelle