BODY WRAP

HEALING MASSAGE

SMERTELINDRING

AKUPUNKTUR

AFSLAPNING

ELEKTRISK AKUPUNKTUR

PRIS:

  • 850 kr (60 min uden massage)

  • 1.200 kr (90 min med massage)

Kropsindpakning er en effektiv og problemfri cellulite behandling , der giver en synligt glattere og fastere hud og en så effektiv slankebehandling (fedtreducering og opstramning), at resultaterne kan virkelig ses. 

Behandlingen består i at indpakke hele kroppen med specielle cremer,  fremstillet udelukkende af økologisk dyrkede eller vilde planter i kombination med koldpressede vegetabilske olier af høj kvalitet.

Body wrap hjælper med at detoxe/udtrække affaldsstoffer, samtidig med at den specielle indpakningsteknik opstrammer og toner din krop, strammer løs hud op og reducerer appelsinhud.

 

Har du løs hud på maven efter graviditet eller stort vægttab, er wrappen et godt bud på at få mindsket overflødig hud og få maveskindet strammet op.

KLINIKKEN

KONTAKT

Larsbjørnsstræde 11

1454 København K

Email: info@ys-studio.dk

Tlf: 21 20 20 64

Åbningstider

Mandag - lørdag: 9 - 17 

Søndag: lukket

Vi lægger vægt på en fleksibel åbningstid, Derfor er det også muligt at aftale tid udenfor vores normale åbningstid. Det gælder både aften og weekend, samt nogle helligdage. I visse tilfælde mod et mindre tillæg. Ring for at aftale nærmere på tlf. 21 20 20 64

© 2017 YS Studio